(M2) Opettajan muuttuva työ

Opettajan muuttuva työ (The Changing World of Teaching) verkkokurssin aiheena on uudenlainen opettajuus, jota käsitellään useista eri näkökulmista. Näkökulmien tarkoitus on provosoida ja herättää tunteita; itkettää ja naurattaa. Moduulin oppimistavoitteena on oivaltaa oman työn kannalta keskeisiä muutospaineita ja käyttää muutosta voimavarana muutostarpeiden tunnistamiseen ja työnsä kehittämiseen. Tee hyppy tuntemattomaan ja lähde #somenysse:n kyytiin!

Aikataulu
Uusi toteutus käynnistyy 2020. Tarkempi aikataulu tulossa, samoin kurssitiedot sivun alareunaan.

Suorittaminen
Opettajan muuttuva työ -jaksolla osallistut aktiivisesti verkkokeskusteluihin, jaat tietoa ja kokemuksia opettajan työstä sekä perehdyt esimerkiksi tuleviin sukupolviin, kansainvälisyyteen ja opetusteknologian kehitykseen. Lisäksi tarkkailet pilviä ja digitalisaation tuomia tuulia. Moduuliin sisältyy aiheeseen liittyvä bloggaaminen, twiittaaminen sekä muiden kirjoittajien postausten kommentointi. Moduuli edellyttää säännöllistä aikaa verkkotyöskentelyyn ja intoa uusien työvälineiden testaamiseen.

Moduuli tarjoaa opettajaopiskelijoille mahdollisuuden myös verkko-ohjauksen harjoitteluun. Ota pikaisesti yhteyttä vastuuhenkilöön, niin sovitaan asiasta tarkemmin.

Ilmoittaudu rekisteröitymällä Tabula-kurssille. Tabula-kurssilta näet tarkemmat sisällöt ja suoritusohjeet

Nimi:
Linkki kurssille:
Kurssiavain:
Lisätiedot:

Bussiin mahtuu 52 ensiksi kirjautunutta!

Vastuuhenkilö: Sanna Sintonen (Koulutuksen kehittämispalvelut)