Moduulit

Tampereen ammattikorkeakoulun kehittämispalveluiden tarjoamat koulutusmoduulit. Moduuleihin ilmoittautumisen lisätiedot saat moduulien sivuilta klikkaamalla painiketta ”Lue lisää”.

(M1) Moodlen mestariopinnot

Moodlen mestariopinnot / Moodle masters on tarkoitettu Tampereen ammattikorkeakoulun opettajille ja henkilöstölle Moodle-osaamisen kartuttamiseksi. Moodle-mestarilla on kolme osaamistasoa, joista myönnetään osallistumis- ja osaamismerkkejä eli badgeja. Merkkien myöntämisen edellytyksenä on aktiivinen osallistuminen koulutuksiin ja merkin tasosta riippuva osaamisen näyttö. Moodle-koulutusten tavoitteena on ottaa maailman suosituin oppimisympäristö haltuun mahdollisimman hyvin. Voit valita koulutukset omien osaamistavoitteidesi pohjalta vapaasti.

Aikataulu
Syksy 2019 (14.8-25.10). Ilmoittautuminen käynnissä.

M1

(M2) Opettajan muuttuva työ 

 

Opettajan muuttuva työ (The Changing World of Teaching) verkkokurssin aiheena on uudenlainen opettajuus, jota käsitellään useista eri näkökulmista. Näkökulmien tarkoitus on provosoida ja herättää tunteita; itkettää ja naurattaa. Moduulin oppimistavoitteena on oivaltaa oman työn kannalta keskeisiä muutospaineita ja käyttää muutosta voimavarana muutostarpeiden tunnistamiseen ja työnsä kehittämiseen. Tee hyppy tuntemattomaan ja lähde #somenysse:n kyytiin!

Aikataulu
Uusi toteutus käynnistyy marraskuussa 2019. Toteutusaika 1.11.2019 – 14.2.2020. Ilmoittautuminen alkaa syksyllä.

M1

(M3) Teknologiatyöpajat

 

Teknologiatyöpajat (Technology Workshops) -moduulissa jokainen pääsee toteuttamaan itseään erilaisten teknologioiden parissa. Luvassa on runsaasti kokemuspuheenvuoroja erilaisista opetus- ja oppimistilanteista, joissa digiteknologia on vahvasti läsnä.

Aikataulu:
19.8.2019-2.12.2019 maanantaisin klo 13-15. Ilmoittautuminen käynnissä!

M1

(M4) Verkko-opetuksen toteuttaminen

Verkko-opetuksen toteuttaminen (Online Learning in Practice) -moduulissa suunnitellaan ja toteutetaan verkko-opetusta käytännönläheisesti projektina. Toteutus voi olla Tabulassa (Moodle) tai missä tahansa muussa verkko-oppimisen ympäristössä. Moduuliin osalistuminen edellyttää oman tai tiimin yhteisen verkko-opetuksen kehittämisprojektin olemassaoloa.

Aikataulu
Toteutetaan tilauksesta, ota yhteyttä!

M1

Videot ja videoviestinten käyttö opetuksen ja oppimisen parissa kasvattaa suosiotaan niiden tarjoamien joustavien oppimisratkaisujen vuoksi. Tämä moduuli tarjoaa nopean ja tehokkaan perehtymisen monenlaisiin videoviestinnän mahdollisuuksiin. Tutustumme moduulissa monipuolisesti erilaisiin videoteknologioihin kuten videoneuvottelut, verkkokokoukset ja ruudunkaappausvideot. Opimme myös kuvaamaan videoita käytettävissä olevilla välineillä mukaan lukien videokamerat ja tabletit.

Aikataulu:
Uusi toteutus tulossa syksyllä 2019! Ilmoittautuminen alkaa elo-syyskuussa.

M1